آموزش مدارهای الکتریکی
درس مدارهای الکتریکی، یکی از مهم ترین و اصلی ترین دروس مورد بحث در مقطع کارشناسی رشته مهندسی برق و رشته های وابسته است و حتی به جرات می توان گفت که این درس، مهم ترین درس این رشته های تحصیلی است.
آموزش الکترونیک
الکترونیک، علم مطالعه عبور جریان الکتریکی و اثرات عبور جریان از مدارات الکتریکی است. درس الکترونیک یکی از پایه ای ترین و جذاب ترین دروس مهندسی برق است.
آموزش مقاومت مصالح
هدف اصلی درس مقاومت مصالح این است که یک مهندس بتواند سازه های تحت بارگذاری را تجزیه و تحلیل کند. اکثر سازه های مهندسی که در صنعت و زندگی روزمره به کار می روند ، مانند: شفت ها، فلنج ها و آرماتور در سازه های بتنی، تحت تنش، خمش و پیچش هستند.
آموزش نرم افزار تری دی مکس (3ds Max)
هدف از ارائه این آموزش، بالا بردن توانایی کاربران رشته های معماری و عمران در ساخت مدل های سه بعدی ساختمان و اجزای مختلف آن در حداقل زمان ممکن و ساخت متریال مناسب به کمک موتور رندر V-Ray برای اجزای ساختمان است.
آموزش پایش سلامت سازه ها
با اندازه گیری دائم پاسخ سازه ها در طول زمان و تحت شرایط مختلف بارگذاری، اطلاعات قابل اعتمادی از وضعیت و عملکرد سازه ها در اختیار قرار می گیرد. بر اساس این اطلاعات می توان نظارت دقیق تری بر نحوه بهره برداری از سازه داشت.
آموزش اتوکد (AutoCAD)
اگر بخواهیم ترسیماتی دقیق، فنی و مهندسی داشته باشیم، قطعا نام نرم افزاری همچون اتوکد (AutoCAD) در صدر لیست قرار خواهد گرفت. نرم افزاری که سال ها است به عنوان نرم افزار شماره یک دنیا در طراحی های مهندسی و معماری مورد استفاده قرار می گیرد.
آموزش نرم افزار ETABS
ETABS نرم افزاری پر کاربرد در رشته های مرتبط سازه است که جهت تحلیل و طراحی سازه های ساختمان به کار می رود.
آموزش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
یکی از شاخه های بسیار پرکاربرد در مهندسی، دینامیک سیالات است که با حل معادلات بقای جرم، ممنتوم، انرژی و گونه های شیمیایی به تحلیل رفتار جریان، انتقال حرارت و انتقال جرم در سیالات می پردازد.
آموزش مکانیک سیالات
امروزه مسائل مربوط به حوزه مکانیک سیالات، درک و دریافت مفاهیم آن در رشته های مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و سایر رشته های مهندسی اهمیت بسیار دارد، از این جهت که هر کدام به نسبت موارد کاربرد و نیاز، از مطالعات در حوزه مکانیک سیالات بهره میبرند.